Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Erinomaista, uusi vieras!

 

Olet lämpimästi tervetullut Jageoon, ulkonäöltään vaatimattomaan, eräänlaiseen pokémonhoitolaan. Tai voihan tätä sanoa pokémonhoitolaksi, mutta tosiasiassa täällä hoidetaan fakemoneja - pokémoneja, joita ei koskaan ole ollut olemassa tai tule olemaan. Sehän taas merkitsee sitä, sinulla on rajattomat mahdollisuudet luoda itsellesi pokémon. Tietyillä rajoituksilla tietysti.


Perusidea täällä on aivan samanlainen kuin missä tahansa pokémonhoitolassa. Luot itsellesi kouluttajan, joka huolehtii pokémoneistaan (tässä tapauksessa fakemoneistaan) ja kiertelee haastaen saleja, solmien uusia ystävyyssuhteita ja nappaa uusia seuralaisia. Jos olet vasta ensikertalainen tässä hommassa, ei hätää, sivut ovat aloittelijaystävälliset. Tosin, kuten varmasti jokaisen roolipelin ylläpitäjän toiveena on, että sinulla olisi taito kirjoittaa sujuvaa suomenkielistä tekstiä.


Ylläpitäjän pestissä toimii Rölli, monta eri roolipeliä kahlaillut nuori, joka päätti tuoda haaveensa muidenkin ulottuville. Minut saa parhaiten kiinni vieraskirjan puolelta. Apulaisena hänellä toimii Eela, vasta-alkaja, joka toimii ahkerana mielipiteensä ilmaisijana kun vain kysäisee.

Pidemmittä puheitta, on kunnia saada sinut sivuillemme! Toivottavasti jäät pyörimään pidemmäksikin aikaa.

~ Rölli ja Eela

Huom! Sivujen teksti on puhelimella helpompaa lukea, jos näytönkirkkautta säätää valoisaksi.

| Sivuinfo ja linkinvaihdot |

 

Päivitysboxi

10.1.2017 :. Sivujen teossa edistytään, Liity-kohta on nyt valmis. Myös Kouluttajat-kohta on rakennettu ~ Rölli

8.1.2017 :. Sivut vielä pahasti kesken ~ Rölli

 

©2019 Pokémonhoitola Jageo - suntuubi.com